null

PIRATE ESCAPE ROOM

MOBILT PIRATE MYSTERY

For mange år siden gemte nogle frygtindgydende pirater deres mest værdifulde skat i en trækiste. Det er den kiste I nu står overfor! Men kisten er ikke let, at bryde ind i. Kisten er beskyttet af stærke kræfter fra fire talismaner. Det er jeres opgave at finde de fire talismaner og få åbnet kisten. Åbner I kisten, bliver I de rigeste sørøverne på de syv verdenshave. Men pas på! Ingen har nogensinde åbnet kisten. Hver gang nogen har forsøgt, er det gået galt…

 

I kommer ud på en oplevelsesrejse fyldt med udfordringer, ah-ha moments og wow effekter, der vil få jer til at tabe mælet.

 

Så oh høj landkrabber… Er I snu nok til, at få løst opgaverne, åbnet alle kufferterne og slippe afsted med sørøverskatten, inden tiden er gået?

 

Vores Pirate Escape Game er transportabelt og kan enten løses hos os på Darumvej i Esbjerg, eller bringes ud til jer.

SVÆRHEDSGRAD0%
SCARE FACTOR0%
FUN FACTOR0%
Strand billed
10-c
4-c
6-c
null
6-c

MOBILT ESCAPE GAME

NÅR OPLEVELSEN KOMMER UD TIL JER!

Vores Pirate Mystery er et transportablet Escape Game, hvilket giver os mulighed for at bringe oplevelsen ud til jer. Om I ønsker, at være udendørs eller indendørs er underordnet. Vi sørger for det hele, det eneste I skal tænke på er at stille med det fedeste hold.

 

Det er en god idé, at booke vores Pirate Escape Game i god tid hvis I vil have indflydelse på tid og sted.

HAR DU HOLDET?

DEN ULTIMATIVE ESCAPE ROOM OPLEVELSE!

Pirate Mystery er velegnet for grupper fra 4-8 personer og kan gennemføres året rundt. Vi kan være udendørs når vejret er godt og trække indendørs i de mørke, kolde og regnfulde måneder. Jeres team bliver udfordret og får en rigtig fed oplevelse, I kan dele i lang tid derefter.

 

Vores Pirate Mystery foregår på engelsk og er derfor egnet fra 12 års-alderen og opefter. Gerne som en del af en gruppe med voksne der kan assistere.

Pirate Mystery er perfekt til firmaarrangementer, teambuilding, polterabends, familieaktivitet eller som hygge med vennerne.

10-c
11-c

SAMARBEJDE PÅ HØJT PLAN!

UDFORDRENDE TEAMBUILDING

Ligesom med både Escape Rooms og Murder Mysteries er vores transportale Pirate Escape Room perfekt til teambuilding. Det kræver både samarbejde, gå-på mod, kommunikation og ikke mindst et kreativt mindset for at løse opgaverne undervejs.

 

I bliver udfordret og underholdt undervejs og inden I har set jer om, så er tiden gået! Pirate Escape Game er også velegnet til Polterabends, fødselsdage, firmaarrangementer eller blot som en tiltrængt og underholdende pause.

ER DET SVÆRT?

DER ER HJÆLP UNDERVEJS

Når I spiller vores Pirate Escape Room vil I altid være i selskab med en af vores dygtige og veluddannede Gamemastrer, der vil lede jer på vej med kryptiske ledetråde og små skub i den rigtige retning.

Vi anbefaler spillet fra 12 år og opefter, da opgaverne har en rimelig sværhedsgrad og det hele foregår på engelsk.

 

Det er udfordrende, men bestemt muligt at komme igennem. Og det er bedste er, at man har en fest undervejs! Sammensæt dit stærkeste team og book en tid allerede i dag.

4-c

PRAKTISK INFORMATION

GODT AT VIDE FØR I BESØGER OS

Mød op 15 minutter før jeres tid starter

I skal afsætte ca 120 min fra start til slut

I klæder jer efter vejret

Mulighed for at købe drikkevarer og snacks

Mad skal man bestille min. 3 dage før

Alle aktiviteter foregår på eget ansvar!

Book via online booking, telefon, mail eller kontaktformular

Læs vores afbestillingsvilkår

    null