Shop

Køb gavekort til ESCAPE ZONE

– og giv en oplevelse ud over det sædvanlige

Den heldige modtager af Escape Zone gavekortet, vil frit kunne vælge hvilken oplevelse gavekortet skal bruges til.  Vores gavekort kan bruges til alle de fede oplevelser og lækre produkter vi tilbyder. Gavekort er gyldige i 12 måneder fra købsdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter. Minimumsbeløbet er 150 dkk.

 

Betal med bankoverførsel eller MobilePay
Overfør via MobilePay eller bankoverførsel med dit ordre-ID som betalingsreference. Gavekortet bliver sendt derefter.

Ryd

Som .pdf eller i Gaveæske?

Når du køber et gavekort, bestemmer du selv om du vil have gavekortet sendt til din e-mail eller om vi skal lægge det i en gaveæske og sende det med posten til dig. Lige meget hvilken løsning du vælger, koster det dig ikke ekstra. Vi sender kvit og frit – både på via e-mail og via din søde postmand. Bestiller du gavekortet som en fysisk afsendelse, vil ventetiden være mellem 1-5 hverdage.

Vi sender kvit og frit

Når du køber et gavekort, sender vi det sammen med en gaveæske. Det gør det ekstra let, når du skal give det til den heldige modtager. Dit postbud kommer med gavekortet mellem 1-5 hverdage efter køb.

Sådan bruger du dit gavekort

Når du er klar til at aflevere dit flotte gavekort i bytte for en oplevelse ud over det sædvanlige, vælger du et Escape Room og et tidspunkt på www.escapezone.dk. På Darumvej 41, 6700 Esbjerg, afleverer du gavekortet til din gamemaster.

Kasse

Faktureringsoplysninger

Danmark

Danmark

Yderligere information

Din ordre