null

ESCAPE ROOM I ESBJERG

OPKLAR MYSTERIERNE I ESCAPE ROOM

På en hemmelig lokation i Esbjerg, ligger Escape Zone, som tilbyder flere forskellige Escape room oplevelser i det vestjyske. Missionen starter så snart døren lukkes bagved jer, og kampen mod uret starter. I har nu 60 minutter til at løse de mange spændende gåder og opgaver, og se om I ender med at besejre tiden og vores escape room.

 

I Esbjerg har vi 3 unikke escape rooms, bygget op efter 3 forskellige temaer. Det er helt sikkert noget for alle – uanset om man er til gys, action eller har en indre efterforsker gemt i sig. Perfekt til polterabend, teambuilding, familiehygge eller bare vennerne som skal dyste sammen om æren. Prøv en udfordrende gruppe oplevelse, og se om I kan slippe ud inden tiden er gået. Vi glæder os til at ser jer i Escape Zone – AREA 51.

null

CITY ESCAPE GAMES – UDENDØRS

TØR I TAGE UDFORDRINGEN OP?

I bliver låst inde i et rum

I HAR NU 60 MINUTTER TIL AT KOMME UD

FIND LEDETRÅDE OG LØS PUZZLES

SPØRGSMÅLET ER BARE OM I SLIPPER UD!

null
saw escape room

HVAD ER ESCAPEROOMS

SÅDAN FOREGÅR DET I ET ESCAPE ROOM

Inden I skal ind i rummene, giver vores gamemaster jer en introduktion i, hvad et escape room er – og hvordan tingene foregår derinde. Derefter bliver I sat ind i rummene og døren lukkes bagved jer. Tiden begynder at tælle ned fra 60 minutter, og jeres mission er gået i gang. I skal nu løse en masser gåder og opgaver – og virkelig tænke ud af boksen for at klare rummet, og derved komme helskindet ud.

 

Om det er første gang eller I har prøvet det for, er I i trygge hænder under hele forløbet hos Escape Zone. Vores kompetente og dygtige gamemastere sørger for, at I er klædt ordentlig på til at løse de opgaver I møder undervejs i rummene. Et kamera i rummet overvåger jeres færd og vores gamemaster har muligheden for at hjælpe jer undervejs med ledetråde og hints. Det er en kamp mod tiden og jer selv. Spørgsmålet er bare om I har det der skal til, for at undslippe og klare missionen.

INSPIRATION

POLTERABEND ELLER FIRMA ARRANGEMENT?

Uanset om det drejer sig om en polterabend, fødselsdag, firma arrangement, bødekassetur eller bare vennerne som skal afsted og have det sjovt – så er et escape room besøg en rigtig god ide. Alle kan være med, og I bliver helt sikkert udfordret på mange områder.

 

Det er muligt at være fra 2 – 6 personer i vores rum – og dem har vi 3 af med forskellige temaer. Vi har rigtig mange kunder som også bruger vores escape room til teambuilding arrangement, hvilket de fungerer helt perfekt til. Her kommer I tættere på hinanden med en sjov og anderledes oplevelse, som I helt sikkert husker i lang tid efter.

PRAKTISK INFORMATION

GODT AT VIDE FØR I BESØGER OS

Mød op 15 minutter før jeres tid starter

I skal afsætte ca 90 min fra start til slut

I kan have hverdags- eller festtøj på

Mulighed for at købe drikkevarer og snacks

Mad kan bestilles frem til 5 dage før

Alle aktiviteter foregår på eget ansvar!

Book via online booking, telefon, mail eller kontaktformular

SEND EN BESKED

    null