null

JULEFROKOST FOR ALLE

VARM OP TIL FESTEN

Julefrokosten skal planlægges, men hvad skal I finde på? Hos Escape Zone i Esbjerg kan I i mindre grupper ad gangen, se om I kan besejre tiden og slippe ud af vores Escape Rooms inden de 60 minutter er gået eller prøve kræfter af med at vinde over hinanden i en omgang lasergame. Vi har plads til både små og store grupper til julefrokoster og sammensætter gerne det perfekte arrangement for jer. Kontakt os allerede i dag, vores kundeservice sidder klar alle ugens 7 dage fra kl. 09:00 – 17:00.

 

Oplevelsen er fyldt med mystik, spænding og overraskelser. I vores hygge loungeområde har I mulighed for at købe drikkevarer og lette snacks, samt nyde medbragt julemad. Kontakt os via telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud på jeres julefrokost.

SPECIALPRISER FOR JULEFROKOST:

(SE VILKÅR LÆNGERE NEDE)

Sandwichpakken
Tapaspakken

LILLE, MELLEM ELLER STOR JULEFROKOST?

VI HAR PLADS TIL JER!

Vi er eksperter i at finde unikke løsninger ud fra jeres behov. Om I kommer en lille gruppe eller om I er en stor forsamling, så finder vi den bedste løsning til jer. Vi har tre Escape Rooms hvor I kan være i gang på samme tid. Er I flere, kan resten hygge i loungen eller blive udfordret med teambuildings aktiviteter, så som lasergame eller Murder Mystery.

julefrokost i escape room

SÅDAN BOOKER I

BESTIL JULEFROKOST I GOD TID

Vi har rigtig travlt op til jul, så hvis I gerne vil holde jeres julefrokost hos os, er det en gode idé at bestille i god tid. Vil I booke flere Escape Rooms eller baner ad gangen, så skynd jer at ringe ind. Jo tættere vi kommer på december, desto færre ledige tider vil der være. Vi har Danmarks bedste kundeservice og er tilgængelige alle ugens 7 dage, året rundt fra 09:00 – 17:00.

JULEFROKOST MED ACTION

HVORFOR NØJES MED EN AKTIVITET?

Vi kan i samarbejde med Action World tilbyde jer kombi-pakker, hvor I kombinere jeres besøg hos Escape Zone med sjove og action fyldte oplevelser med Action World. Vi kan bl.a. tilbyde Bumperballs, Lasergame eller Bowcombat, som alle vil være en succes til jeres julefrokost. Vi sammensætter det perfekte arrangement ud fra jeres ønsker og behov og kombinere I flere aktiviteter, sparer I naturligvis penge.

harlekin

VILKÅR FOR SPECIALPRISER

GÆLDENDE MANDAG TIL FREDAG EFTER AFTALE

Ovenstående priser som inkluderer FIRMA PAKKEN eller TEAMBUILDING PAKKEN gælder på følgende vilkår:

Kan ikke bookes online. Skal bookes via telefon eller mail. Vi fremsender faktura efter afholdt arrangement. Der udfyldes faktura seddel på selve dagen på Escape Zone. Priser er gældende ved booking på mininum 10 personer eller mere. Afbooking af teambuilding arangement skal ske senest 14 dage før arrangement.

null