Julefrokost

Med kollegaerne, logen eller vennerne

- En verden af spænding, overraskelser og gys

null

JULEFROKOST FOR ALLE

VARM OP TIL FESTEN

Julefrokosten skal planlægges, men hvad skal I finde på? De fleste aktiviteter er prøvet af alle, men de færreste har prøvet et escape room. Hos Escape Zone i Esbjerg kan I i mindre grupper ad gangen, se om I kan besejre tiden og slippe ud af vores escape rooms inden de 60 minutter er gået. Vi har plads til både små og store grupper til julefrokoster og sammensætter gerne det perfekte arrangement for jer. Kontakt os allerede i dag, vores kundeservice sidder klar alle ugens 7 dage kl.08.00-21.00.

VI HAR RAMMERNE – I HAR GÆSTERNE

Vi har fem escape rooms, hvoraf to rum er opbygget med samme tema og puzzels, hvilket giver jer mulighed for, at kæmpe direkte mod hinanden om håneretten. Vores rammer er autentiske og det er på ingen måde kedeligt, at være i escape room hos Escape Zone, hvor helhedsoplevelsen er i centrum. Oplevelsen er fyldt med mystik, spænding og overraskelser. I vores hygge loungeområde har I mulighed for at nyde drikkevarer og lette snacks, men også bespisning hvis I ønsker det. Kontakt os via telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud på jeres julefrokost.

LILLE, MELLEM ELLER STOR JULEFROKOST?

VI HAR PLADS TIL JER!

Vi er eksperter i at finde unikke løsninger ud fra jeres behov. Om I kommer en lille gruppe eller om I er en stor forsamling, så finder vi den bedste løsning til jer. Vi har fem escape rooms hvor i kan være i gang på samme tid, det giver en kapacitet på 25 spillende personer samtidigt. Er I flere, kan resten hygge i loungen eller blive udfordret med teambuildings aktiviteter.

flok harlekin

MERE END BARE EN AKTIVITET

PAKKELØSNINGER MED MAD OG DRIKKE

Vi sammensætter gerne forskellige pakkeløsninger ud fra jeres ønsker og behov. Vores mindste pakke indeholder drikkevarer og lette snacks, mens vores større pakkeløsninger indeholder bespisning med alt fra lækre sandwich til klassisk julefrokost menu. Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål, så finder vi ud af det.

SÅDAN BOOKER I

BESTIL JULEFROKOST I GOD TID

Vi har rigtig travlt op til jul, så hvis I gerne vil holde jeres julefrokost hos os, er det en gode idé, at bestille i god tid. Det samme gælder hvis I ønsker en pakkeløsning med mad og drikke, eller I vil booke flere escape rooms på samme tid. Vi har Danmarks bedste kundeservice og er tilgængelige alle ugens 7 dage, året rundt kl.08.00-21.00.

julefrokost i escape room
harlekin

JULEFROKOST MED ACTION

HVORFOR NØJES MED EN AKTIVITET?

Vi kan i samarbejde med Action World tilbyde jer kombi pakker, hvor I kombinere jeres besøg hos Escape Zone med sjove og action fyldte oplevelser med Action World. Vi kan bl.a. tilbyde SEG-race, Bumperballs, Lasergame eller Bowcombat, som alle vil være en succes til jeres julefrokost. Vi sammensætter det perfekte arrangement ud fra Jeres ønsker og behov og kombinere I flere aktiviteter, sparer I naturligvis penge.

null