Firma event

Perfekt til din virksomhed.

- til kunder eller personale.

null

ESBJERGS SJOVESTE FIRMAARRANGEMENT

HOLD JERES NÆSTE PERSONALE ARRANGEMENT HOS ESCAPE ZONE

Er I på udkig efter nogle sjove og underholdende timer til jeres næste firma- eller personale arrangement? Så kan vi helt sikkert hjælpe jer.

 

Uanset om det er til jeres årlige julefrokost, sommerfest, teambuilding eller andre sociale arrangementer med arbejdspladsen, så skal vi nok sørge for den perfekte underholdning. Vi har mere end 10 års erfaring i afvikling af events og teambuilding, og ved hvad der skal til for at afvikle det perfekte arrangement for lige netop jeres virksomhed i hjertet af Esbjerg.

 

Et personalearrangement / firmaarrangement hos os er det oplagte valg, når I vil styrke sammenholdet, samarbejdet og motivationen hos virksomhedens medarbejdere.

Vi tilbyder alt lige fra Escape Rooms til Paintball, Lasergame, Bowcombat og meget mere. Vi kan skræddersy jeres dag med udgangspunkt i Teambuilding med fokus på kommunikation og samarbejde – eller hvis I bare ønsker at have det sjovt sammen nogle timer. Det meste kan lade sig gøre hos Escape Zone – uanset om I vil opklare mordet i vores Murder Mystery eller I bare ønsker at ”skyde” hinanden eller chefen.

PLADS TIL FEST OG FARVER

 

Hos Escape Zone er der mulighed for at komme forbi til en enkelt aktivitet, kombinere flere aktiviteter, eller afvikle heldagsmøde med aktiviteter, spisning og mødeaktivitet. Jeres arrangement kan inkludere snacks og drikkevarer, sandwich, tapas eller frokost/aften – og julebuffet. Kontakt os for mere info eller tilbud på arrangement.

SPECIALPRISER FOR FIRMA EVENTS:

(SE VILKÅR LÆNGERE NEDE)

Sandwichpakken
Tapaspakken

BOOKING

SÅDAN BESTILLER I

I kan altid ringe eller sende os en mail. Vi svarer mails hurtigt og er altid at fange på telefonen fra mandag til fredag – hvor vi er klar til at hjælpe med at strikke det bedste firmaarrangement sammen til jeres firma. Vi har stor erfaring i, at håndtere små som store firmaer, der ønsker en dag udover det sædvanlige.

harlekin

VILKÅR FOR SPECIALPRISER

GÆLDENDE MANDAG TIL FREDAG EFTER AFTALE

Ovenstående priser som inkluderer FIRMA PAKKEN eller TEAMBUILDING PAKKEN gælder på følgende vilkår:

Kan ikke bookes online. Skal bookes via telefon eller mail. Vi fremsender faktura efter afholdt arrangement. Der udfyldes faktura seddel på selve dagen på Escape Zone. Priser er gældende ved booking på mininum 10 personer eller mere. Afbooking af firmaarrangement skal ske senest 14 dage før arrangement.

STOR ELLER LILLE VIRKSOMHED?

VI HAR ALTID PLADS TIL JER ALLE

Uanset om I er 4 personer i en virksomhed eller i jeres afdeling, eller om I er +100 ansatte, så kan vi afvikle jeres næste firmaarrangement. Hos Escape Zone har I mulighed for, at kombinere flere aktiviteter, så I forlænger jeres arrangement. Der er også mulighed for, at tilkøbe pakkeløsninger med snacks og drikkevarer eller spisning.

Teambuilding Esbjerg
fødselsdagsfest i escape room

LOUNGE

PAKKELØSNINGER MED MAD OG DRIKKE

Vi tilbyder forskellige pakkerløsninger med mad og drikke. Vores mindste pakkeløsning er med drikkevarer og snacks, og kan opgraderes til også at indeholde bespisning – alt lige fra den lækre sandwich til tapas eller buffet. Det skal være nemt at være på besøg hos Escape Zone.

null