Firma event

Perfekt til din virksomhed.

- til kunder eller personale.

null

ESBJERGS SJOVESTE FIRMAARRANGEMENT

UDFORDRENDE, SJOVT OG OVERRASKENDE

Kender I det med at skulle finde på noget nyt til det næste firmaarrangement? Har I bowlet og kørt gokart til hudløshed? Så det vist på tide at prøve noget nyt. Escape Zone tilbyder alt fra unikke og autentiske escape rooms, til Virtual Reality, indendørs Paintball, Bowcombat, Lasergame, Murder Mystery og meget mere. Hos Escape Zone kan vi håndtere mange forskellige typer arrangementer og ingen virksomheder er for store eller for små. Vi skræddersyer gerne et tilbud til jeres næste arrangement. Kontakt os her

PLADS TIL FEST OG FARVER

Hos Escape Zone er der mulighed for at komme forbi til en enkelt aktivitet, kombinere flere aktiviteter, eller afvikle heldagsmøde med aktiviteter, spisning og mødeaktivitet. I kan også afholde jeres næste firmafest, julefrokost eller teambuilding arrangement hos Escape Zone. Jeres arrangement kan inkludere snacks og drikkevarer, sandwich, tapas eller frokost/aften – og julebuffet.

STOR ELLER LILLE VIRKSOMHED?

VI HAR ALTID PLADS TIL JER ALLE

Uanset om I er 4 personer i en virksomhed eller i jeres afdeling, eller om I er +100 ansatte, så kan vi afvikle jeres næste firmaarrangement. Hos Escape Zone har I mulighed for, at kombinere flere aktiviteter, så I forlænger jeres arrangement. Der er også mulighed for, at tilkøbe pakkeløsninger med snacks og drikkevarer eller spisning.

Teambuilding Esbjerg
fødselsdagsfest i escape room

LOUNGE

PAKKELØSNINGER MED MAD OG DRIKKE

Vi tilbyder forskellige pakkerløsninger med mad og drikke. Vores mindste pakkeløsning er med drikkevarer og snacks, og kan opgraderes til også at indeholde bespisning – alt lige fra den lækre sandwich til tapas eller buffet. Det skal være nemt at være på besøg hos Escape Zone.

BOOKING

SÅDAN BESTILLER I

I kan altid ringe eller sende os en mail. Vi har åbent alle ugens 7 dage fra kl.08.00-21.00, og er klar til at hjælpe med at strikke det bedste firmaarrangement sammen til jeres firma. Vi har stor erfaring i, at håndtere små som store firmaer, der ønsker en dag udover det sædvanlige.

harlekin

ACTION NÅR DET ER SJOVEST

Vi bringer ud

Hvis jeres virksomhed ikke har mulighed for, at besøge os på Darumvej 41, er der også mulighed for at få flere af vores fede aktiviteter bragt ud, der hvor I er. Vi kan I samarbejde med Action World, tilbyde Murder Mystery, Lasergame, SEG-race, bowcombat eller bumperballs ud af huset. Det betyder, at I blot skal booke os til en pågældende dato med en pågældende aktivitet og så skal I ikke tænke på andet. Vi søger for en veluddannet og veloplagt instruktør der styre jeres arrangement og sætter stemningen, så I får nogle fede timer.

null