Polterabend

Den perfekte polterabend.

- Masser af spænding, gys og overraskelser

null

DANMARKS SJOVESTE POLTERABEND

EN UNIK DAG FOR BRUDEN ELLER GOMMEN

Escape Zone er en rigtig sjov og spændende oplevelse, hvis I skal holde en polterabend – perfekt til dagen som man gerne vil huske. I bliver udfordret, det kræver samarbejde og samtidig får I en oplevelse udover det sædvanlige. Vi kan tage grupper på op til 25 personer i vores forskellige unikke Escape rooms.

LOUNGE OG HYGGE

Når I ankommer til jeres polterabend arrangement, kan I både før og efter nyde drikkevarer og hygge i vores lounge område. Her er der også plads til at grine og græde efter jeres tur i vores Escape room. Så giv bruden eller gommen en uforglemmelig polterabend hos Escape zone i Esbjerg. Hvis I altså tør…

HVOR MANGE DELTAGERE?

STOR ELLER LILLE POLTERABEND

Uanset hvor mange I er til jeres polterabend, kan vi tilpasse det – så I kan holde den sjoveste dag for bruden eller gommen. Det et spørgsmål om hvor mange rum der skal bruges, eller om I ønsker at skiftes til at være inde i det samme rum. Giv os et kald, og vi hjælper jer med at arrangere den fedeste polterabend for bruden eller gommen.

perfekt polterabend i escaperoom
snacks harlekin

LOUNGE

HYGGE FØR OG EFTER

I vores hyggelige lounge område, har i mulighed for at hygge jer før og efter I har været i et af vores escape rooms. I kan købe drikkevarer og snacks. Det er også muligt efter aftale at arrangere sandwich eller anden bespisning. Kontakt os for mere info.

BOOKING

BESTIL JERES POLTERABEND I GOD TID

Hvis I ønsker at have en sjov og fed oplevelse, i et af vores Escape rooms til jeres polterabend – så anbefaler vi jer at bestille i god tid. Langt de fleste polterabender ligger om lørdagen, så det altid en god ide at booke så snart I ved hvilken dato I ønsker.

flok harlekin
harlekin

MERE ACTION

KOMBINER MED ANDRE OPLEVELSER

Når I booker jeres oplevelse i et at vores Escape Rooms, så har I også muligheden for at tilkøbe andre action fyldte aktiviteter. Lasergame, bumperballs, bowcombat eller SEG-race er nogle af de cool oplevelser I kan booke sammen med jeres escape room. I sparer kr. 500,- for hver oplevelse I kombinerer. Kontakt os for nærmere info.

null