priser

Hvad koster vores aktiviteter?

Det er billigere end du tror!

null

PRISER ESCAPE ROOMS

PRISER INDENDØRS AKTIVITETER

(KAN IKKE BOOKES ONLINE)

PRISER UDENDØRS AKTIVITETER

(KAN IKKE BOOKES ONLINE)

PAKKELØSNINGER OG GAVEKORT

null
flok harlekin

HVIS I ER +5

STØRRE SELSKABER

Hos Escape Zone, har vi plads til jer alle, men vi vil så gerne vide det, hvis I kommer i en større gruppe. Det giver os mulighed for at vejlede jer på bedste vis i forhold til jeres arrangement og samtidigt sørge for, at I får mindst mulig ventetid. Vi arrangerer gerne unikke arrangementer for jer og pakkeløsninger med fx spisning. Ring til vores kundeservice på telefon: 71747280 alle dage kl.08.00-21.00.

LÆKKER SNACKPACK

FORKÆL HELE HOLDET

Man kan godt blive både sulten efter en tur i Escape rooms, en omgang lasergame eller noget helt tredje . Vi sælger derfor et udvalg af lækre snacks og drikkevarer, som I kan nyde i vores hyggelige lounge område, mens I taler om jeres oplevelse hos Escape Zone. Udvalget af snacks kan variere fra dag til dag, der vil dog altid være et bredt udvalg at styrke sig på.

priser på escape room
pris på escaperoom

LOUNGEOMRÅDE

HYGGE MED PLADS TIL ALLE

Vi har en hyggelig lounge, hvor I både før og efter jeres tur i escape room, spillet paintball eller noget tredje, kan nyde lette snacks og drikkevarer. Vi har et udvalg af sodavand, vand og kaffe/te. Vi anbefaler, at I sætter tid af til at sætte jer efter I fx har været i escaperoom eller spillet paint ball  og taler jeres oplevelse igennem. Hvis I ønsker det, kan vi også sammensætte pakkeløsninger med bespisning til jer. Dette kræver dog forudbestilling.

KOMBINER

HVORFOR NØJES?

Vi vil så gerne at I bliver lidt længere. Derfor har vi sammensat en pakkeløsning, der gør at I sparer mere, hvis I bestiller to eller flere aktiviteter i sammenhænge efter hinanden. I kan frit vælge hvilke aktiviteter I vil kombinere. Jo flere I er, jo større en besparelse.

harlekin