Skoler og klubber

Udfordre dine kammerater.

- Sjov og anderledes oplevelse, hvor alle kan være med.

null

OPLEVELSER FOR ALLE

SPÆNDENDE, UDFORDRENDE OG SJOVT

Escape Zone sammensætter det perfekte arrangement for skoler, klubber og fritidsordninger. I Danmarks fedeste escape room, bliver I udfordret, overrasket og lære kammeraterne bedre at kende. I kæmper sammen mod tiden og det kræver både mod og samarbejde at komme ud, inden de 60 minutter er gået. Hos Escape Zone har I mulighed for at prøve det samme rum på skift, dyste i identiske rum samtidigt, eller prøve forskellige rum på sammen tid.

PLADS TIL HYGGE

I har mulighed for at benytte vores hyggelige loungeområde både før og efter jeres besøg i vores escape rooms. Der er mulighed for at købe drikkevarer og lette snacks I kan nyde i loungen. Hos Escape Zone skal det være nemt og hyggeligt at komme på besøg, så hvis I har specielle behov eller ønsker, må I ikke tøve med at kontakte os. Vi er til for at hjælpe jer.

STOR ELLER LILLE?

VI HAR PLADS TIL ALLE

Om jeres klub eller skoleklasse er stor eller lille, har vi plads til jer hos Escape Zone. Vi kan sammensætte den løsning, der passer bedst til jeres behov og sørger for at I får den fedeste oplevelse. Hvis I er en større gruppe, vil der være mulighed for at I kan aktivere de unge mennesker udendørs eller i vores loungeområde. Kontakt os gerne for mere information.

gold rush escape room

BOOKING

KONTAKT OS – SÅ FINDER VI UD AF DET

Vi sidder klar ved telefonen 7 dage om ugen, hele året og er til for at hjælpe jer. Vi er eksperter i gode oplevelser og jeres er ingen undtagelse. Vi kan skræddersy en pakkeløsning og sammensætte jeres oplevelse lige som I ønsker det. Hvis i er en større gruppe, er det en god idé at bestille jeres arrangement i god tid.

HVORFOR NØJES MED EEN TING?

KOMBINER MED ANDRE AKTIVITETER

Det sjove behøver ikke at stoppe, når I har prøvet vores super fede escape rooms. Vi tilbyder, I samarbejde med Action World, de mest cool og super sjove kombi arrangementer. I kan fx kombinere jeres tur i escape room med en omgang lasergame, bumperballs eller bowcombat. Alle aktiviteter er et sikkert hit hos de fleste. Fyld dagen med sjov og action. Ring til os og hør mere, så finder vi en passende løsning til jer.

harlekin
null