MERE ACTION FOR PENGENE

KOMBINER FLERE AKTIVITETER OG SPAR PENGE

I samarbejde med Action World, Danmarks største action univers, kan Escape Zone tilbyde kombi arrangementer. Hvis I kombinerer jeres oplevelse i escaperoom med én eller flere aktiviteter fra Action World, sparer i 500 DKK pr. aktivitet I vælger. Nedenfor ses et udsnit af de actionfyldte aktiviteter Action World kan tilbyde jer. Ring gerne til os, så finder vi den perfekte kombination ud fra jeres ønsker og behov.

Den perfekte firmadag behøver ikke kun bestå af en tur i vores escape rooms. Kombiner jeres firmaarrangement med evt. Lasergame, Bumperballs, Bowcombat eller SEG-race. Derudover tilbyder vi også traditionel teambuilding i flere forskellige udgaver. Vi tilbyder jer den sjoveste ”action dag” med noget for alle deltagere. Hvad enten I ønsker at ”skyde” hinanden eller den vildeste omgang fodbold i airbags – så giv os et kald, og vi hjælper jer med det perfekte firmaarrangement i Esbjerg.

BLIV DEN ULTIMATIVE SNIPER

Action World tilbyder ubetinget Danmarks fedeste lasergame. Lasergame kan spilles hvor som helst; udendørs i en have, en skov, på en legeplads eller i jeres virksomhed.

NAK HINANDEN MED BUE OG PIL

Robin Hood og Hungergames kan godt pakke sammen, når I først kommer i gang med Danmarks vildeste Bowcombat hos Action World. I kan spille Bowcombat på en fladt stykke græs fx en fodboldbane, i en have, vi kan omdanne jeres virksomhed til en arena eller I kan besøge os i hele landet.

FODBOLD SOM DU ALDRIG HAR PRØVET DET FØR

Bumperballs er fuld fart over feltet og fodbold, som du aldrig har prøvet det før. Prøv Danmarks sjoveste Bumperballs sammen med én af vores dygtige instruktører. Alt hvad det kræver, er en flad græsplæne enten hos jer eller hos os.

null