Teambuilding

Anderledes teambuilding med
begejstring og kommunikation.

- Action, samarbejde og adrenalin.

null

Danmarks SJOVESTE TEAMBUILDING

ACTION, SAMARBEJDE OG KOMMUNIKATION

Escape zone tilbyder teambuilding som både er udfordrende, spændende og sjovt. Vores forskellige escape rooms er den perfekte løsning til jeres virksomhed eller afdeling, som gerne vil ud og lære hinanden bedre at kende. I bliver udfordret på samarbejde og teamwork på højeste niveau – samtidig med I får en super spændende og anderledes oplevelse. Helt sikkert et teambuildingsarrangement I vil huske.

ET STED – MANGE MULIGHEDER

Vi kan arrangere både mad og drikke i forbindelse med jeres teambuildings event. I kan også benytte vores lounge område både før og efter jeres tur i vores escape room. Det er også muligt at dyste imod hinanden i flere rum, og vi kan altid skræddersy dagen ud fra jeres ønsker. Teambuilding skal være sjovt og spændende – vi glæder os til at se jer hos Escape Zone. Kontakt os gerne for mere info.

STOR ELLER LILLE VIRKSOMHED?

VI HAR ALTID PLADS TIL JER ALLE

Uanset om I er 4 personer i en afdeling, eller I er en stor virksomhed med 60 medarbejdere – så har vi plads til jer. Vi hjælper jer med at skræddersy jeres oplevelse, og tilbyder også løsninger med mad og drikke. Det er også muligt at tilkøbe andre aktiviteter og udvide teambuilding delen.

Escape room i esbjerg: SWAT

LOUNGE

PAKKELØSNINGER MED MAD OG DRIKKE

Vi tilbyder forskellige pakkerløsninger med mad og drikke. Vores mindste pakkeløsning er med drikkevarer og snacks, og kan opgraderes til også at indeholde bespisning – alt lige fra den lækre sandwich til buffet. Det skal være nemt at være på besøg hos Escape Zone.

BOOKING

SÅDAN BESTILLER I TEAMBUILDING

Vi har åbent alle ugens 7 dage, og I kan booke jeres teambuilding arrangement via e-mail eller over telefonen. Vi fremsender efterfølgene ordrebekræftelse – og så er I snart klar til at udfordre tiden og jer selv. Ring gerne og vi hjælper jer videre.

Teambuilding Esbjerg
harlekin

ACTIONFYLDT TEAMBUILDING

KOMBINER MED ANDRE UDFORDRINGER

Hvis I ikke kan få nok af at teambuilder, og ønsker at prøve kræfter med andre oplevelser – så kan vi I samarbejde med Action World – tilbyde bla lasergame, bowcombat og SEG-race. For dem som ønsker en kombination af “mindgames” og aktiv leg, er det absolut en perfekt løsning. Derudover sparer I selvfølgelig penge når I booker flere aktiviteter. Kontakt os gerne for muligheder.

null