Teambuilding

Anderledes teambuilding med
begejstring og kommunikation.

- Action, samarbejde og adrenalin.

null

ESBJERGS SJOVESTE TEAMBUILDING

ACTION, SAMARBEJDE OG KOMMUNIKATION

Escape zone tilbyder teambuilding som både er udfordrende, spændende og sjovt. Vores forskellige escape rooms er den perfekte løsning til jeres virksomhed eller afdeling, som gerne vil ud og lære hinanden bedre at kende. I bliver udfordret på samarbejde og teamwork på højeste niveau – samtidig med I får en super spændende og anderledes oplevelse. Helt sikkert et teambuildingsarrangement I vil huske.

 

ESCAPE ZONE – STEDET MED DE MANGE MULIGHEDER. VI LIGGER CENTRALT I HJERTET AF ESBJERG.

Vi tilbyder også traditionelle TEAMBUILDING´s pakker, eller I kan kombinere eksempelvis vores Escape Rooms med Lasergame, Paintball eller Bowcombat. Det er også muligt at opklare mordet i vores Murder Mystery eller prøve kræfter med City Escape udendørs i Esbjerg Centrum.

 

Vi kan arrangere både mad og drikke i forbindelse med jeres teambuildings event. I kan også benytte vores lounge område både før og efter jeres tur i vores escape room. Det er også muligt at dyste imod hinanden i flere rum, og vi kan altid skræddersy dagen ud fra jeres ønsker. Teambuilding skal være sjovt og spændende – vi glæder os til at se jer hos Escape Zone. Kontakt os gerne for mere info.

SPECIALPRISER FOR TEAMBUILDING:

(SE VILKÅR LÆNGERE NEDE)

Sandwichpakken
Tapaspakken

BOOKING

SÅDAN BESTILLER I

I kan altid ringe eller sende os en mail. Vi svarer mails hurtigt og er altid at fange på telefonen fra mandag til fredag – hvor vi er klar til at hjælpe med at lave det bedste teambuilding arrangement til jeres virksomhed. Vi har stor erfaring i, at håndtere små som store firmaer, der ønsker en dag udover det sædvanlige.

harlekin

VILKÅR FOR SPECIALPRISER

GÆLDENDE MANDAG TIL FREDAG EFTER AFTALE

Ovenstående priser som inkluderer FIRMA PAKKEN eller TEAMBUILDING PAKKEN gælder på følgende vilkår:

Kan ikke bookes online. Skal bookes via telefon eller mail. Vi fremsender faktura efter afholdt arrangement. Der udfyldes faktura seddel på selve dagen på Escape Zone. Priser er gældende ved booking på mininum 10 personer eller mere. Afbooking af teambuilding arangement skal ske senest 14 dage før arrangement.

STOR ELLER LILLE VIRKSOMHED?

VI HAR ALTID PLADS TIL JER ALLE

Uanset om I er 4 personer i en virksomhed eller i jeres afdeling, eller om I er +100 ansatte, så kan vi afvikle jeres næste firmaarrangement. Hos Escape Zone har I mulighed for, at kombinere flere aktiviteter, så I forlænger jeres arrangement. Der er også mulighed for, at tilkøbe pakkeløsninger med snacks og drikkevarer eller spisning.

Teambuilding Esbjerg
fødselsdagsfest i escape room

LOUNGE

PAKKELØSNINGER MED MAD OG DRIKKE

Vi tilbyder forskellige pakkerløsninger med mad og drikke. Vores mindste pakkeløsning er med drikkevarer og snacks, og kan opgraderes til også at indeholde bespisning – alt lige fra den lækre sandwich til tapas eller buffet. Det skal være nemt at være på besøg hos Escape Zone.

null